LA FALSA: “És l’hora de votar”

Joan Carles Marcobal . 24 de maig de 2015 .
Etiquetes: , ,

Ja sé que és un tòpic que sempre repetim quan arriben uns comicis i diem allò de que ‘en estes eleccions ens juguem molt’. Perquè és veritat, cada volta que hem d’anar a votar ens juguem molt… però potser esta vegada més i no sols, que també, perquè una persona de la nostra comarca, Ximo Puig, pot ser president de la Generalitat. Ens juguem molt perquè la situació econòmica general està més que complicada i que, damunt, la crisi no és sols econòmica sinó també moral, anímica i de valors.

No és el moment d’experiments, és l’hora de votar i participar més que mai. Hi ha qui diu que abstenir-se no beneficia ningú i no és cert, quedar-se a casa i no acudir a votar beneficia i molt a aquells que provoquen i busquen el desencant en la població, aquells que seguiran ostentant el poder ocult perquè no es presenten a unes eleccions, que no depenen dels vots ni d’una alta participació, que no els importa el que puga necessitar la ciutadania perquè les seues necessitats estan més que cobertes i les metes assolides. Són la gent que ens anima a no fer política perquè la volen fer ells únicament des dels seus fòrums d’acció que no són, ni molt menys, els parlaments democràtics triats a les urnes.

Sí, amigues i amics, així és: és l’hora de votar i de parlar, és el moment de fer sentir la nostra veu per a que ningú modele el nostre destí, per a que no juguen amb el nostre treball, amb la salut dels nostres majors ni amb l’educació dels nostres fills. És l’hora de votar i de que siguem nosaltres els propietaris del nostre futur.

Més informació: | |