Al Massalió sol li fa faltar afinar la punteria (0-0)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 24 de maig de 2015 .

Al Massalió només li fa faltar afinar una mica més la punteria per endur-se els 3 punts contra el Chiprana. Al final, els dos equips es van repartir els punts en un partit sense gols (0-0) però animat i amb ocasions de gol. A la primera part, el Chiprana va ser més intens. Va tindre les seues ocasions, però no va trobar el gol. Després de les primeres espentes dels visitants, el Massalió va començar a assentar-se al camp i trobar les seues ocasions de gol. Encara que les millors van arribar a la segona part. A diferència d’altres partits recents, el Massalió va disposar de més jugadors i va recuperar jugadors bastant importants. A la segona part, els locals van tindre bones ocasions. Però la falta d’encert en alguns casos i les bones intervencions del porter en altres, van fer impossible que el Massalió s’endugués els 3 punts. Al final, partit sense gols (0-0). Resultat que des de la banqueta van considerar positiu, sobretot perquè en l’últim mes el Massalió ha sumat 2 victòries i 2 empats, encaixant molts pocs gols. Per a tancar la temporada, el Massalió anirà este cap de setmana al camp de l’Sportin Alcanyís, rival que s’ha assegurat plaça de promoció d’ascens.