El CF Valderrobres empate en el complicat desplaçament de Terol (2-2)

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 24 de maig de 2015 .

El CF Valderrobres va esgarrapar 1 punt del complicat viatge a la Fuenfresca. Els del Matarranya van empatar contra el Fuensport, equip de la capital provincial alimentat per molts jugadors que la temporada passada militaven al Teruel B. I des de llavors que hi ha cert “pique” entre els uns i els altres, ja que fins l’última jornada es van disputar la plaça de promoció d’ascens. Pel que fa al partit, el Valderrobres va estar molt ben posat al camp. I va ser en les errades defensives que l’equip local va traure molt de petroli. Al minut 22 de partit, gol del Fuensport que fa mal (1-0). El Valderrobres va buscar l’empat i va tindre bones ocasions per a fer-lo. Fins a quatre de clares. Van haver d’esperar a la segona part per obtindre el premi. Saumell, que enguany s’ha diplomat en gols impossibles, va fer el (1-1) des de molt lluny. Encara així, el Fuensport va reaccionar molt ràpid. Pràcticament en la següent jugada, gol en contra del Valderrobres i gerro d’aigua freda. Tot i això, els del Matarranya van poder empatar en els últims instants. Corria el minut 88 de partit. Penal claríssim sobre German. El va llançar Borja, que el va fallar. Però el rebuig li va caure als peus i va posar el definitiu (2-2).