Morella alberga la seva segona Fira de la Caça

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 30 de maig de 2015 .
Etiquetes: ,

Morella acull aquest cap de setmana la II Fira de la Caça. En la jornada de dissabte, l’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, i representants municipals, com Rafa Pallarés i Amadeu Bordàs, han visitat el recinte d’aquesta fira, junt als membres de la Societat de Caçadors el Maestrazgo, entitat organitzadora d’aquest esdeveniment. Aquesta cita es consolida en el calendari de la localitat i compta amb una major participació que la primera, així com un ampli programa d’activitats, com exhibicions, xerrades o exposicions d’animals.

Rafa Pallarés afirma que “la caça és una activitat popular en aquesta zona d’interior, que compta amb un gran nombre de seguidors, pel que esperem que agrade als veïns i veïnes de la comarca i que durant tot el cap de setmana vinga gent de fora del nostre terme a Morella per gaudir de la fira”. A més, assenyalava que “la Societat de Caçadors el Maestrat ha fet un important esforç organitzatiu i des de l’Ajuntament de Morella estem col·laborant colze a colze amb ells perquè torne a ser un èxit”. Cal recordar que la primera edició de la fira ja va ser un gran èxit i que, de moment, aquest segon any ha començat amb més participació i s’ha dissenyat un amplíssim programa d’activitats.

 

La Fira de la Caça de Morella es consolida

"70 expositors tots dedicats a esta activitat", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Així, la fira compta amb diverses exposicions, tant d’animals com d’articles de caça, exhibicions de gossos de caça o aus rapinyaires, concursos, conferències o tallers de tir amb arc i tir virtual.
La fira torna a situar-se en l’Espai Firal i llocs propers. A l’interior de l’antic poliesportiu hi ha diferents estands, en els quals estaran principalment els articles d’exposició, mentre que a la zona exterior està la mostra d’animals. Pel que fa a les activitats programades per avui dissabte, al matí ha tingut lloc una prova morfològica i concurs de bellesa de caça eivissencs i, a la vesprada, exhibició de caça “San Humberto”, amb la subcampiona d’Espanya, Noelia Cartes i altres dels millors del país en aquesta especialitat. Tant avui com demà, hi haurà exhibicions de caça de conill, amb podencs eivissencs i xarnego valencià. A més, aquest segon dia també es podrà aprendre amb la xerrada a càrrec de l’Associació Arrecal.

. Campionat de Futbol 3 i concentració de vehicles clàssics
Una altra de les activitats que té lloc aquest cap de setmana és el Campionat de Futbol 3, que organitza el Renomar Els Ports i que es disputa al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Es tracta de la festa de final de temporada d’aquest club de futbol base i compta sempre amb la participació de més de 150 jugadors i jugadores, convertint-se en una gran jornada de festa, diversió, esport i convivència.

A més, en la jornada d’ahir van arribar a Morella uns vint vehicles antics, que han organitzat una concentració durant tot el cap de setmana, per a conéixer Morella i els “Tres Territoris” (Matarranya i la Terra Alta). Aquesta vesprada i demà, els vehicles estaran exposats al passeig de l’Albereda, just en al costat de la Nevera.

Més informació: |