LA FALSA: “Un nou temps”

Joan Carles Marcobal . 31 de maig de 2015 .
Etiquetes: , , ,

No m’alegraria tant públicament dels resultats de les eleccions del passat diumenge de no ser perquè tenen com a conseqüència l’acabament d’una etapa negra per al nostre país. No vaig a enumerar tots els casos que han portat al País Valencià a ser protagonista dels titulars més funestos de l’actualitat en els darrers anys però tot i respectar, no podria ser d’altra manera, que el PP de Camps i Fabra és la força més votada, l’aritmètica parlamentària permet el canvi que ha demanat la ciutadania.

Ací aprofito per felicitar i donar-li una forta abraçada a Ximo Puig, més que probable president de la Generalitat. No cal ni dir que brindo una vegada més pels seus èxits com també brindo pel reelegit alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, qui ha aconseguit els millors resultats de la democràcia a Morella amb vuit regidors/es. Personalment, a banda de felicitar-lo vull agrair-li una vegada més l’oportunitat que m’ha donat de participar directament del seu projecte i per fer-me partícip d’una de les experiències més entranyables de la meua existència.

Vaigue també la meua gratitud als/a les companys/nyes amb els/les que he tingut l’honor de compartir està fantàstica aventura que desitjo que no acabe. I, per últim, des del respecte als amics i amigues de l’altra opció, vull mostrar la meua consideració, reconeixement i estima a totes les persones que, independentment del color del seu vot, m’han recolzat estes setmanes. Especialment a tu, sempre al meu costat i la primera en animar-me a donar el pas. Des del cor, gràcies!

Més informació: | | |