Arribe una nova campanya dels productes, el comerç i els serveis del Matarranya

comarquesnord.cat . Calaceit . dimecres, 3 de juny de 2015 .
Etiquetes:

L’Associació d’Empresaris de la comarca del Matarranya, Notícies del Matarranya i Ràdio Matarranya posen en marxa la 4a Campanya de Promoció dels productes, del comerç i dels serveis del Matarranya. En esta edició són pràcticament 100 les empreses matarranyenques que participen en esta acció que té com a objectiu fomentar el consum local i donar a conèixer els productes, les empreses, els comerços i serveis del territori, premiant als clients del Matarranya. Els establiments participants en esta acció faran entrega als seus clients de les paperetes que entren al sorteig de regals, que se celebrarà el dia 10 de juliol. Eixe dia també està prevista l’entrega de diferents distincions a les empreses del Matarranya, igual com s’ha fet en les dos edicions anteriors.

En esta quarta Campanya de Promoció dels productes, del comerç i dels serveis del Matarranya, de la mateixa manera que es va fer l’any passat, el primer sorteig se celebrarà de manera que tots els establiments participants en la campanya hagin repartit alguna papereta premiada. D’altra banda, en les paperetes hi ha un espai perquè les que no hagin estat premiades en el primer sorteig, puguen omplir els clients amb les seues dades i lliurar-la en algun dels establiments participants abans del 5 d’agost. En estes paperetes es farà un segon sorteig, el dia 11 d’agost. Els premiats en este segon sorteig seran avisats directament. Els resultats d’este primer sorteig estaran en tots els negocis perquè els seus clients els puguen consultar.

A més es publicarà al diari Notícies del Matarranya i en les següents pàgines web: www.empresariosmatarranya.com i www.radiomatarranya.com.

Cal recordar que els premiats hauran de passar amb la papereta premiada per la seu de l’Associació d’Empresaris del Matarranya, on rebrà un vale. Amb este vale, la persona agraciada acudirà a l’establiment corresponent per recollir el regal. Cal destacar que els vales hauran de bescanviar en establiment corresponent fins al pròxim dia 31 d’octubre de 2015.

Més informació: