CF Valderrobres tanque amb victòria una temporada més que exigent

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 5 de juny de 2015 .
Etiquetes:

El CF Valderrobres ha tancat la temporada 2014/15 amb una important victòria contra Lécera (2-1), equip que l’any passat va jugar a Preferent. Bon sabor de boca per tancar una campanya exigent i que no ha estat de les millors per als jugadors de la capital del Matarranya. Després d’aquella espectacular campanya 2013/14, on el Valderrobres va acabar en tercera posició i va estar lluitant per la promoció, enguany s’han hagut de conformar en una meritòria 7ena posició, després de sumar 56 punts. Les causes d’este canvi, per un costat, la falta d’encert de cara a porteria. Enguany ha costat molt fer gol. Encara que el més important és el nivell i la exigència de la zona alta de la classificació, on enguany han baixat dos equips de Preferent i ha aparegut Fuensport com a equip.

Víctor Celma ha estat el màxim golejador d’un equip que esta temporada ha marcat un total de 85 gols. Víctor, que ha jugat molts minuts d’extrem, ha sumat 16 gols, seguit de Raúl Saumell, que n’ha fet 11. De fet, Saumell ha firmat dos dels gols més bonics d’esta temporada a Regional. Un d’ells contra Calaceit (4-1) i un altre contra Fuensport (2-2). La ratxa més positiva del CF Valderrobres esta temporada ha segut de cinc victòries consecutives, superant a Pena-roja, Torrecilla, Massalió, Samper de Calanda i Chiprana. Precisament contra el Samper, el Valderrobres ha sumat la victòria més contundent de la temporada, després d’un ample (14-0). La derrota més contundent del Valderrobres ha estat contra Alcorisa (5-1). La ratxa més negativa, 3 derrotes seguides.

De cara a la pròxima temporada hi ha alguns aspectes inquietants. Des de Valderrobres han explicat que hi haurà baixes importants, com Víctor, Borja, Héctor i Saumell, i ara caldrà reforçar l’equip per afrontar la 2015/16 en plenes garanties. Quant a derbis del Matarranya, el Valderrobres ha aconseguit guanyar set dels vuit derbis que ha jugat. Sol va perdre contra el Calaceit a domicili (3-1). Quant als gols en contra, este ha estat una de les diferències del Valderrobres entre enguany i l’any passat. Si enguany l’equip ha encaixat un total de 49 gols (amb una diferència de gols positiva de +36), la passada temporada el Valderrobres només va encaixar 32 gols (amb una diferència important de +59). L’any passat només va perdre 5 partits. Enguany n’ha perdut 13.

Més informació: