El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I amplia la seva funcionalitat

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 5 de juny de 2015 .
Etiquetes:

L’empresa municipal CISE ha començat la construcció d’una nova sala multifuncional al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. D’aquesta manera, s’ampliaran les possibilitats del poliesportiu i es dotarà al complex d’una major funcionalitat. Cal recordar que, actualment, els espais estan al 100% durant moltes hores de les vesprades. Aquesta actuació s’està realitzant gràcies al conveni signat amb REE.
El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, assenyala que “el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I compta amb una gran activitat i tenia totes les sales pràcticament ocupades en les hores de la vesprada de tota la setmana. Per això, la construcció d’una nova sala en pis de dalt oferirà noves possibilitats i un millor aprofitament de l’espai”. A més recorda que “aquestes instal·lacions han revolucionat l’esport a Morella i, cada vegada, més veïns i veïnes vénen diàriament per entrenar i/o divertir-se”.

El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I es va inaugurar l’any 2008 i, des d’aleshores, ha canviat la filosofia de l’esport a Morella. Són molts els veïns i veïnes que han començat a familiaritzar-se amb l’exercici des de la construcció d’aquestes instal·lacions. Aquest complex disposa d’una pista poliesportiva, gimnàs, rocòdrom, zona de piscina, jacuzzi i sauna, o diferents sales que es fan servir per a la pràctica esportiva indoor o magatzems i compta amb una àmplia oferta, que va des dels esports individuals o col·lectius en pista, fins a cursos de natació, spinning, aquagym, aeròbic, ioga o taekwondo. A més, els centres educatius també realitzen activitats en aquest poliesportiu o els clubs de la localitat l’utilitzen com a camp local, com el CBF Morella, o per realitzar les seves activitats, com el 3×3 de Renomar Els Ports. En les properes setmanes també tindrà lloc el Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella, que és un referent a la comarca d’aquest esport i que ha convertit al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I en el lloc en què se citen els veïns i veïnes de la localitat en les nits estivals. En breu, es donarà més informació sobre aquesta nova edició i s’obrirà el període d’inscripció.

Més informació: