Morella albergarà una trobada de màgia els dies 19, 20 i 21 de juny

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 12 de juny de 2015 .
Etiquetes:

“Morella màgica” serà una de les activitats importants d’aquest mes de juny. L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, Assetmico, i l’Ajuntament organitzen aquesta trobada de mags, que comptarà amb nombroses activitats obertes al públic, com tallers, demostracions o gales. Així, el proper cap de setmana, 19, 20 i 21 de juny, els veïns i veïnes i els visitants tenen una cita a Morella amb excel·lents mags.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha agraït el treball d’Assetmico en l’organització d’aquesta nova trobada. A més, el primer edil assenyalava que “‘Morella màgica’ suposarà una important oferta cultural i turística el proper cap de setmana i tindrà moltes activitats adreçades a tots els públics”. En aquest sentit, el membre de la junta directiva d’Assetmico, Jorge Querol, ha explicat que des de divendres fins diumenge hi haurà activitats, tant al carrer com en el teatre. Així, el primer dia s’ha programat una Jam Session improvisada pels bars de la localitat, mentre que dissabte també hi haurà màgia i actuacions d’aquest tipus pels carrers, tallers per a xiquets i adults i demostracions. Finalment, diumenge al matí tindrà lloc una “Gala màgica” al teatre.
Alguns dels mags que estaran la pròxim setmana a Morella seran Iván Arrivas, Màgia a dos, Mag Zonte -segon Premi Nacional de Màgia-, Mag Laguer, Patricia Ferrero i Mag Toro. És a dir, alguns dels millors experts de la província ia nivell nacional.

. Una gran oferta: Morella Enduro Race i Morella màgica
Ripollés també apuntava que el pròxim cap de setmana hi ha molts reclams turístics per visitar Morella, com aquesta trobada de màgia i la Morella Enduro Race, que és el Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, des de divendres a la nit i fins diumenge, els veïns i veïnes de la localitat i els visitants podran gaudir de nombroses activitats destinades a tots els públics. Cal recordar que l’Enduro Race es va convertir l’any passat en un gran espectacle, en el qual es van congregar centenars de veïns i visitants. Per això, també s’espera que els hotels estiguen gairebé al complet el pròxim cap de setmana.

Més informació: