El PSPV governa en nou municipis dels Ports i el PP en vuit després de les preses de possessió

comarquesnord.cat . Els Ports . dissabte, 13 de juny de 2015 .
Etiquetes: , , ,
 

Nous alcaldes per al present mandat dels Ports

"El PSPV governa en nou municipis i el PP en vuit localitats", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

A més de Morella i Vilafranca, on van ser proclamats com alcaldes Rhamsés Ripollés i Óscar Tena respectivament, tots dos del PSPV, el dissabte es van constituir tots els ajuntaments dels Ports. A Cinctorres, Toni Ripollés, segueix d’alcalde amb cinc regidors socialistes i dos del PP. A Forcall, Santiago Pérez prenia de nou possessió com a primer edil ampliant la majoria amb sis regidors del PSPV per un del PP.

En altres pobles, es ratificava el canvi de govern a Todolella sent el nou alcalde el músic Ricardo Miravet representant al PSPV.

A Olocau del Rey, finalment l’alcalde serà Santiago Gazulla, tot i no ser el més votat a les primàries. A La Mata, Pere Calvo segueix de primer edil amb 4 regidors el PSPV i un del PP, ja que els populars no van respectar els resultats de les primàries i van presentar llista a les municipals.

L’altre municipi amb primàries, Castellfort, té alcalde del PP, Juan Manuel Segura, amb tres regidors populars i dos socialistes.

Sorita segueix amb Manolo Milián com a primer edil, l’únic que ha estat tots els mandats de la democràcia. A Herbers, també repeteix José Pallarés del PP que no va alternativa d’altra força política als comicis.

A Villores, Ivan Bono continua com alcalde, a l’igual que a Vallibona amb Juanjo Palomo, tots dos del PSPV.

Mentre que Palanques també té continuïtat amb Lucía Martí. A Ares del Maestrat, Abelardo Tena era proclamat primer edil després de guanyar les seues primeres eleccions. A La Pobla de Benifassà tenen nou alcalde del PP amb David Gil i a Castell de Cabres es mantè l’estructura de la passada legislatura amb Mari Pau Querol del PP com alcaldessa, però treballant colze a colze amb la regidora del PSPV, Maria José Tena. A Portell, Álvaro Ferrer segueix com alcalde.

D’aquesta forma, als Ports el PSPV governa en nou municipis i el PP en vuit, sent l’únic canvi polític Todolella respecte als resultats de fa quatre anys.

Els propers dies es coneixerà al diputat provincial del nostre partit judicial que serà algú del PSPV, formació que s’imposava clarament a nivell de tota la comarca, principalment pels triomfs en les localitats amb més població dels Ports: Morella, Vilafranca, Forcall i Cinctorres.

Més informació: | | |