Oscar Tena pren possessió del càrrec d’alcalde de Vilafranca per als propers 4 anys

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 13 de juny de 2015 .
Etiquetes: , ,

Aquest dissabte a les 15,30 hores, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca acollia la sessió constitutiva del nou Ajuntament per a la legislatura 2015-2019 amb els resultats de les eleccions municipals celebrades el 24 de maig. Un ple diferent i que sempre sol comptar amb una bona assistència de públic per veure la formació del nou Ajuntament.

En primer lloc es formava la mesa d’edat, integrada pel regidor electe amb més edat i pel més jove. Així, junt a la Secretària de l’Ajuntament de Vilafranca, Rosa Minguet, formaven la mesa Francesc Monfort, de Compromís per Vilafranca com a integrant amb més edat i Miriam Bellés, del PSPV-PSOE com a més jove. A més, serien els primers en prometre el càrrec. En primer lloc ho feia Francesc Monfort, de Compromís per Vilafranca que ja va ser regidor en altres etapes amb Esquerra Unida. Seguidament ho feia Miriam Bellés del PSPV-PSOE.

 

Óscar Tena, enceta la seua quarta legislatura a Vilafranca

"Ple extraordinari per a la formació del nou Ajuntament de Vilafranca", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Una vegada feta la promesa pels integrants de la mesa, seguia l’ordre amb Óscar Tena, que seria poc després escollit com Alcalde. Sílvia Colom, segona de la candidatura socialista prenia possessió poc després. Cristóbal Troncho, que també repeteix com a regidor era el següent precedint a Betlem Pons, una de les novetats de la candidatura socialista que ha estat la quarta a la candidatura del PSPV. Finalment prenia possessió del càrrec de regidor Valentín Miravet que també fa formar part de l’equip de govern a l’anterior candidatura.

Per part de Compromís per Vilafranca serien Xavier Prats, cap de llista de la formació i Jorge Sorribes, tercer integrant de la candidatura els que prometien el càrrec. Compromís per Vilafranca aconseguia tres regidors a les passades eleccions. Per part del Partit Popular, Vicent Marín, cap de llista de la candidatura repeteix a l’Ajuntament i entra com a nou regidor Alfonso Prades, segon de la llista popular.

Poc després, s’escollia l’Alcalde de Vilafranca presentant candidatura el PSPV i Compromís per Vilafranca. Óscar Tena es convertia novament en Alcalde de Vilafranca. Aquesta ha estat la quarta vegada que Óscar Tena és escollit Alcalde i feia una valoració a l’inici de la nova legislatura.

Prompte es coneixerà la distribució de les Regidories a l’Ajuntament de Vilafranca i les diferents Comissions. Amb la constitució del nou Ajuntament i l’elecció de l’Alcalde, s’inicia una nova legislatura a Vilafranca. Óscar Tena, que començava la seua etapa com a Alcalde al municipi l’any 2003, enceta la seua quarta legislatura.

Més informació: | |