Més de 200 bikers es citaran aquest cap de setmana a la II Morella Enduro Race

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 17 de juny de 2015 .
Etiquetes: ,

Ja està tot preparat per a la II Morella Enduro Race. Aquest proper cap de setmana (20 i 21 de juny), més de 200 bikers es congregaran a Morella per a protagonitzar un autèntic espectacle. Dissabte tindrà lloc el vertiginós descens urbà, des del més alt del castell fins a l’exterior de la zona emmurallada, mentre que diumenge al matí la competició es traslladarà al bell paratge del riu Cervol. Aquesta competició tornarà a ser Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana i ja han confirmat assistència alguns dels millors especialistes d’aquesta disciplina, com Jacobo Santana, Diez d’Arriola, Andrés Latorre, l’argentí Santiago Lombo o Ivan Diez.

 

Tot preparat per a la II Morella Enduro Race

"Més de 200 participants i 70 voluntaris faran possible la cita", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Morella, Lola Vinyals, destaca que “Morella tornarà a gaudir amb el BTT i les bicicletes, amb una prova espectacular, que esperem que es torne a convertir-se en una gran festa”. A més, afegia que “aquesta competició tornarà a ser Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana, amb el que seguim apostant per situar el projecte Morella Singletracks com un referent de l’enduro a nivell nacional”.

La competició combinarà l’esport amb el patrimoni de la ciutat, com en la jornada de dissabte, en la què tindrà lloc un espectacular descens des del més alt del castell, i els seus paisatges tan idonis per a la pràctica de l’enduro, que seran els protagonistes el diumenge. En aquesta ocasió, la prova del segon dia comptarà amb quatre especials, que són diferents a les de la primera edició i que permetran als corredors conèixer més a fons la gran varietat de sendes i de possibilitats d’aquest terme municipal. Aquest any, els participants faran la jornada de diumenge pel riu Cérvol (Riu dels Corces). A més de l’alt nombre de participants, cal indicar que la competició comptarà amb més de cinquanta voluntaris, que vetllaran pel correcte funcionament de la mateixa. També cal assenyalar que la zona de meta i de control es trasllada aquest any a la Plaça dels Estudis. A més, la regidora d’esports també explicava que s’ha organitzat una àmplia programació d’activitats paral·lela a la disputa de la competició, perquè els veïns i veïnes i els acompanyants dels bikers puguen gaudir encara més d’aquest cap de setmana a Morella. Per això, es podrà practicar spinning, gaudir del bike trial o conèixer els trucs dels mags que participen a “Morella màgica”.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que s’ha organitzat un concurs fotogràfic, amb la finalitat de reunir espectaculars imatges d’aquesta cita. Cal recordar que l’any passat les imatges d’aquesta prova van ser fantàstiques i van suposar una gran promoció de la localitat.

D’aquesta manera, els aficionats al BTT més lúdic i autèntic tenen una cita inexcusable a Morella. El circuit programat serà una mostra de l’enorme domini dedicat a l’enduro i a l’all mountain que constitueix la zona. La celebració d’aquesta competició, junt a la de la Mediterranean Xtrem, suposa la confirmació de Morella com a destinació de referència dins del BTT a nivell nacional.

Més informació: |