Serveis educatius de cara l’estiu a Morella, com l’Esplai d’anglès

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 17 de juny de 2015 .
Etiquetes: , ,

La regidora d’educació, Judit García, ha anunciat que ja s’ha obert el període de matriculació per a l’Escola d’Estiu i l’Esplai estival d’anglès i esport. El període d’inscripció per a tots dos conclourà el 25 de juny. Pel que fa al primer, la durada serà de cinc setmanes (29 de juny al 31 de juliol) i el preu serà de 30 euros per a inscripcions d’una o dues setmanes, de 40 euros per a tres setmanes i de 60 euros per a quatre o cinc. Per la seva banda, l’esplai va dirigit a un públic diferent, a alumnes de segon i tercer cicle de primària i de 1r i 2n d’ESO.

L’objectiu d’aquest és la combinació de l’ensenyament de l’anglès amb diferents esports, tallers, jocs a la piscina, visites a diversos llocs de Morella… Els grups seran limitats de quinze persones i els preus de 60 euros per setmana si la matrícula és de una o dues setmanes, 50 per a tres o quatre setmanes i 45 per a cinc. En la realització d’aquesta activitat col·laboren l’AMPA i el CBF Morella.

Per tot això, la regidora Judit García conclou que “aquests serveis són molt importants per a l’educació, formació i aprenentatge dels xiquets i xiquetes de Morella i per a la conciliació laboral de les famílies, així que anem a prioritzar aquests serveis”.

Més informació: | |