Hilari Novillo aconsegueix la victòria de la X Edició del Concurs de Gossos Pastors d’Ares

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . diumenge, 21 de juny de 2015 .
Etiquetes: ,

A les 10 del matí del diumenge, començava la X Edició del Concurs de ‘Gossos de Rabera’ d’Ares del Maestrat. Juli Bayot, principal organitzador d’aquest Concurs participava amb la seua gossa ‘Xispa’, de la raça ‘Border Collie’, vencedora de la passada edició. A més de ‘Xispa’, participaven vuit gossos més d’aquesta raça, tres gossos de la raça ‘Pastor Basc’ i un ‘Kelpi’. Es comptava amb la presència dels millors gossos i pastors de la Comunitat Valenciana, Catalunya, País Basc, Andalusia, Illes Balears i França.

A banda del X Concurs de ‘Gossos de Rabera’, el dissabte s’organitzaven a Ares altres activitats paral·leles amb un concurs de fotografía, un altre concurs per a gossos per mostrar habilitats no relacionades amb amb la pastura i una actuació d’humor.

Juli Bayot es mostrava satisfet per l’organització del X Concurs de ‘Gossos de Rabera’ d’Ares del Maestrat. Ara s’ha de pensar ja en el futur i treballar per al concurs de l’any vinent. Juli Bayot, que participava amb ‘Xispa’ es mostrava content pel paper fet al concurs i que en aquesta ocasió, el feia acabar a la setena posició.

Hilari Novillo amb ‘Whitney’ es proclamava campió del X Concurs de ‘Gossos de Rabera’ d’Ares. En segona posició es classificava Miguel Adrover amb ‘Carmus’ i tercer era el morellà Ismael Boix amb el seu gos ‘Raig’. El premi a la millor indumentària va ser per a l’alabès José María Jáuregui. Ismael Boix es mostrava molt satisfet de la seua participació al Concurs.

Per qüestions de treball a la seua explotació ramadera, Ismael Boix no pot dedicar massa temps a l’entrenament, encara que uns dies abans del concursos si practica amb ‘Raig’. És prou diferent el treball del dia a dia amb la rabera que la participació a un concurs.

Ismael Boix va participar fa algunes setmanes a un altre concurs, a Agres i té previst anar a altres que s’organitzen a Catalunya. Boix destaca que per participar a un ‘Concurs de Gossos de Rabera’, t’ha d’agradar i poc a poc, com tot en la vida es va aprenent. Èxit total del Xè Concurs de ‘Gossos de Rabera’ d’Ares, que a més s’ha complementat amb les III Jornades de Cuina del Pastor, en la que han participant els bars i restaurants del municipi d’Ares del Maestrat.

Més informació: |