L’Associació ‘Francolí’ ret homenatge a Dorotea Tena i Agustín Zaera a la festa de l’Associació de Jubilats a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 21 de juny de 2015 .
Etiquetes: ,

L’Associació de Pensionistes i Jubilats ‘Francolí’ de Vilafranca, ha celebrat durant el diumenge la seua festa anual en la que es realitza un homenatge a les dues persones amb més edat de l’entitat. La festa s’iniciava amb la solemne missa a l’església Santa María Magdalena, oficiada pel mossén de Vilafranca, Rodrigo Monfort. De l’apartat musical d’aquesta missa en honor als Pensionistes i Jubilats s’encarregava la Rondalla de Vilafranca.

Seguidament s’iniciava una Ronda pels carrers de Vilafranca. Al carrer Major, la comitiva visitava a Dorotea Tena i la seua familia. A la porta de casa, Dorotea, de 88 anys esperava a la Rondalla, Balladors, membres de la Junta Directiva de l’Associació ‘Francolí’ i públic en general. La Rondalla i Grup de Ball de Vilafranca li oferien diferents jotes a Dorotea Tena i familia.

Els membres de la Junta Directiva, encapçalada pel President, Miguel Miralles lliuraven una placa commemorativa a Dorotea Tena en aquest dia d’homenatge. L’Associació de Pensionistes i Jubilats ‘Francolí’, celebra aquesta festa anualment al mes de Juny.

La Rondalla i el Grup de Ball de Vilafranca creuaven el municipi per fer la segona visita d’homenatge en aquesta jornada festiva. Va ser al domicili d’Agustín Zaera, de 87 anys, que acompanyat per la seua familia esperava a la porta de casa. Des de la Junta Directiva de l’Associació ‘Francolí’ se li lliurava una placa de record en aquest homenatge.

L’Associació de Pensionistes i Jubilats ‘Francolí’ també participa a les festes del Día de la Gent Gran, jornada que es prepara des de la Comissió de Festes amb la participació de l’associació ‘Francolí’.

Recentment, l’Associació de Pensionistes i Jubilats ‘Francolí’ ha realitzat un viatge per diferents zones d’Andalusia. L’entitat continua superant els 500 socis, sent una de les associacions més nombroses al municipi.

Amb un dinar de germanor al Restaurant ‘Los Arcos’ i un ball durant tota la vesprada en aquestes dependències, es posava el punt i final a la festa anual de l’Associació de Jubilats ‘Francolí’ a Vilafranca. Una festa en la que s’ha homenatjat a Dorotea Tena i Agustín Zaera.

Més informació: |