El PSOE, el PAR i CHA trien els seus consellers comarcals; el PP els donarà a conèixer divendres

comarquesnord.cat . Massalió . dijous, 25 de juny de 2015 . 1 comentari
Etiquetes:

El PSOE, el PAR i Chunta han donat a conèixer el nom dels consellers comarcals que representaran als seus respectius partits a la Comarca del Matarranya. En canvi, el PP encara no ha triat els seus consellers comarcals. Eixe moment arribarà este pròxim divendres, encara que Fernando Camps, alcalde de Queretes, va avançar que “la nostra idea és que aquells pobles que tenen alcaldia, tinguen també un conseller”. En el cas que algun ajuntament renunciés a tindre un conseller, així com cobrir el vuitè conseller que quedaria lliure segons este criteri, farien una votació.

Els que sí que han nomenat al seu conseller són Chunta, que han confirmat que Ignacio Belanche ocuparà la plaça de conseller que ha obtingut la formació estos comicis. Per la part que els toque, el PAR ja va anunciar als seus consellers comarcals fa una setmana. En este context, per part del PAR tindrem dos cares conegudes i dos de noves a la Comarca del Matarranya. A José Miguel Timoneda (alcalde de la Vall del Tormo) i Francisco Esteve (alcalde de Pena-roja de Tastavins) se sumaran Mari Lorente (regidora de La Portellada) i Juan Carlos Arrufat (alcalde de Torredarques). Estos seran els quatre consellers del PAR, formació política que tindrà la clau per a constituir un govern d’estabilitat esta pròxima legislatura. A falta d’iniciar les negociacions amb altres formacions polítiques, des del PAR ja han avançat que estan oberts a negociar en tots, però han defensat que estaran al costat “d’aquells que creguen en el Matarranya i que siguen comarcalistas”.

Pel que fa als socialistes, Rafa Martí serà el candidat del PSOE a presidir la Comarca del Matarranya per als pròxims 4 anys. Així ho va confirmar l’agrupació comarcal del partit una vegada celebrada reunió el passat dimarts 23 de juny, on es va votar al candidat per presidir Consell Comarcal i als sis consellers que representaran al PSOE esta propera legislatura. A Martí li acompanyaran José Ramón Guarc, Mari Àngels Vaquer, Rosa Doménech, Alberto Moragrega i Marcelino Alegre. A l’hora d’escollir als seus consellers, segons va confirmar Martí, “hem seguit el mateix criteri que estos últims anys”.

Més informació:

1 comentari

  1. Rafa Marti de president? se’ls va el cap als socialistes del Matarranya, no els torno a votar.