La I Volta Ciclista a Vilafranca cadet serveix com a III Memorial Jofre Grau Biosca

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 28 de juny de 2015 .
Etiquetes:

Vilafranca ha celebrat durant el cap de setmana la seua I Volta Ciclista a Vilafranca, III Memorial Jofre Grau Biosca, prova per a corredors en categoría cadet, es a dir, entre 15 i 16 anys. En la vesprada de dissabte tenia lloc una contrarrellotge de 13 kilòmetres de recorregut que unia les poblacions de Castellfort i Vilafranca. Amb una eixida als mateixos carrers de Castellfort i després d’enfilar dos durs kilòmetres de pujada a Sant Pere, els ciclistes iniciaven el camí cap a Vilafranca. Gran expectació també a Vilafranca per veure l’arribada dels corredors que ho feien per equips. De Castellfort anaven eixint amb 5 minuts de diferència i feien l’itinerari fins a Vilafranca. El temps de l’equip el marcava el quart corredor en entrar a la meta de l’Avinguda del Llosar.

 

Èxit total de la I Volta Ciclista a Vilafranca Cadet

"La prova ha significat el III Memorial Jofre Grau Biosca", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

En aquesta etapa contrarrellotge, l’equip vencedor va estar el “Respecteu Metre i Mig”. En segona posició es classificava “Restaurant Zafiro Team”, sent la tercera posició per a “Autocars Sagalés”. Han participat equips cadets provinents de moltes comunitats autònomes de la geografia espanyola. Des de l’organització del Club Ciclista Picaio de Vilafranca, es mostraven molt contents pel desenvolupament de la I Volta Ciclista a Vilafranca.

Corredors de nivell en categoría cadet i gran presència i moviment de gent per a Vilafranca i altres municipis dels voltants, s’han aconseguit dur amb la I Volta Ciclista a Vilafranca.

Per tal d’ajudar a l’organització d’aquesta prova ciclista ha estat necessària la participació de moltes persones voluntaris. Sense elles, haguera estat difícil poder cobrir d’una manera tant perfecta la gran quantitat de necessitats amb les que compta una prova d’aquestes característiques.

En la prova del diumenge, Pau Llaneras aconseguia la victòria de l’etapa en línia Vilafranca-Vilafranca, de 60 kilòmetres de recorregut. El guanyador de la I Volta a Vilafranca ha estat Juan Martí de Respecteu Metre i Mig, sent la classificació per equips per al seu conjunt. Èxit total de la I Volta a Vilafranca en categoría cadet, després de l’edició de l’any anterior dedicada a la categoría júnior.

Més informació: