18.751 famílies van a rebre tornada econòmica després de reciclar i fer ús de la xarxa d’Ecoparcs i Ecomòbils del Consorci Castelló Nord durant 2014

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 10 de juliol de 2015 .
Etiquetes:

Les espectaculars dades sobre l’ús d’Ecoparcs i Ecomòbils del Consorci Castelló Nord que s’han publicat recentment són encara més destacables ja que són 18.751 famílies les que van a rebre tornada econòmica, significant, a més, que totes les unitats familiars del Consorci han utilitzat els Ecoparcs i Ecomòbils durant 2014. Tot el padró de famílies dels municipis dels Ports i Maestrat que componen el Consorci ha fet ús d’aquestes instal·lacions, ha reciclat i van a rebre compensacions econòmiques.

Com s’ha informat, els residus dipositats i gestionant en origen s’han situat en 14.000 tones, registrant un augment significatiu en el 2014 pel que fa a l’any anterior.

En aquest sentit, les persones usuàries dels municipis que integren el Consorci Castelló Nord de Residus van a rebre, en la seua majoria, la tornada econòmica a través dels punts ecològics que han generat en reciclar i usar la Targeta del Consorci durant el passat 2014. La tornada econòmica mitjà s’ha incrementat un 15% el passat any pel que fa a 2013.

D’acord a aquestes dades, el Consorci Castelló Nord és modèlic ja que cada any augmenten els nivells d’aportacions de residus en ecoparcs i ecomòbils. De fet, en 2014 s’ha registrat un increment del 10% d’aportacions de particulars, i un 25% de pimes. En total, i pel que fa al 2013, el passat any es va reciclar un 11% més.

Més informació: