La Festa del Comerç 2015 reconeix a Horno Llerda, Casa Giner i Capra Hispánica

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 17 de juliol de 2015 .
Etiquetes: ,

El 9 de juliol, el saló de plens de Comarca del Matarranya va acollir l’acte de clausura de la IV Campanya de promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarranya. L’acte es va iniciar amb el discurs de benvinguda per part del president de l’Associació d’Empresaris del Matarranya, José Higueras i del president en funcions de la Comarca, Francisco Esteve. A continuació, Joaquín Lorenzo, gerent del Grup d’Acció Local, va fer una exposició del nou programa d’ajudes que substituiran el conegut LEADER. Els assistents van poder opinar i aportar les seues idees a este nou programa que està en redacció.

. Els premis de 2015

L’acte va finalitzar amb el reconeixement a tres empreses del territori. En esta ocasió, el premi al Compromís Territorial va recaure en la Casa Giner. Carlos Giner va recollir el reconeixement de la mà de Francisco Esteve. Casa Giner ha estat reconeguda per la seua funció feta des de l’any 1945. 70 anys de servei, dels quals se senten orgullosos i profundament agraïts per la confiança que els han dipositat des de sempre els seus clients, als quals els intenten oferir atenció i qualitat.

El premi a la Trajectòria va recaure en Horno Llerda de Queretes. Rosa i José Manuel van rebre el reconeixement de la mà de Joaquín Lorenzo. Un reconeixement a la trajectòria d’un negoci familiar iniciat durant l’any 1930. Quatre generacions que han transportat als paladars des del sabor autèntic del pa a les més delicioses receptes de rebosteria i pastisseria.

El premi a la Innovació va recaure a la entitat Capra Hispánica. José Higueras, president de l’Associació d’Empresaris del Matarranya, va entregar el reconeixement a Pablo Jodra de Capra Hispánica. Jodra va canviar la caça major pel disseny i es va centrar en la construcció d’un parc faunístic. Va passar posteriorment a ensenyar, com a guia, animals en llibertat sotmesos a la selecció natural. Des de fa un temps es dedica a difondre el nostre patrimoni natural a les seves publicacions.

. 101 premis esperen amo

Per la seua part, el passat divendres 10 de juliol es van sortejar en directe a Ràdio Matarranya (107.8 FM) els 101 premis aportats pels establiments. Els números premiats els poden consultar a les pàgines web: www.empresariosmatarranya.com i www.radiomatarranya.com, en els establiments participants o a l’últim Notícies del Matarranya. Els premiats hauran de passar amb la papereta premiada, abans del dia 5 d’agost, per la seu de l’Associació d’Empresaris del Matarranya (carrer Tarragona, 3 de Valde) on se’ls lliurarà el val corresponent al premi.

Amb este val acudiran al negoci corresponent a recollir el premi. Si té alguna papereta no premiada la pot omplir amb les seues dades i entregar-la en algun establiment participant, abans del dia 5 d’agost. D’esta manera participarà en el segon sorteig.

Més informació: |