Passió pel bou aconsegueixen dos èxits més

comarquesnord.cat . Els Ports . dilluns, 27 de juliol de 2015 .
Etiquetes: ,

La quadrilla Passió pel Bou està completant un estiu triomfal. A principis de juliol van ser els guanyadors del concurs d’emboladors de Morella i la darrera setmana han aconseguit dos èxits més. El primer va ser el Concurs Nacional de Sant Jaume d’Enveja on van quedar primers classificats amb un temps de 12 segons i 14 centèsimes. En aquesta cita celebrada a terres catalanes també van participar els grups d’emboladors de Sant Jaume i Colmenar de Oreja de Madrid.

Per altra banda, ara fa uns dies es disputava un concurs a Vinaròs. Aquest era especial perquè era amb ferratges d’estil tradicional. Passió pel Bou es feia amb triomf amb un temps de 13 segons davant d’altres tres quadrilles: Vinaròs, Alcalà de Xivert i Sant Jaume d’Enveja.

Les normatives d’estos concursos han estat les habituals en este tipus d’esdeveniments taurins. Guanya el que fa millor temps per embolada. El temps comença a contar quan un membre de la quadrilla, a excepció del ‘rabero’ (el que agafa la coa de l’animal), entra dins d’un cercle delimitat. També es té en compte si cauen les boles o no en un temps marcat per l’organització. Passió pel Bou ha participat de moment en tres cites i les ha guanyat les tres amb grans exhibicions. De segur que els vorem en les properes setmanes que es presenten molt intenses en l’aspecte taurí als nostres pobles.

Més informació: |