Morella inicia el mes d’agost amb protagonisme per a la joventut

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 28 de juliol de 2015 .
Etiquetes:

L’entrada del mes d’agost propicia que a Morella es programen moltes activitats dirigides a tots els públics. De nou, aquestes tornaran a estar agrupades per temàtiques i començaran el dissabte amb la Setmana de la Joventut, a la qual seguiran l’Agost Cultural i la de festes.

La regidora joventut, Judit Garcia, destaca que “aquesta primera setmana del mes d’agost tornarà a centrar-se en l’oferta per als joves, amb moltes activitats dirigides tant als més menuts com als que ja són una mica més grans”. Així, indica que “dins d’aquesta setmana hi ha activitats noves i altres propostes que s’han consolidat aquests darrers anys” i també ha agraït la col·laboració de les diferents associacions i organitzacions que hi col·laboren.

Els actes començaran el dissabte, amb la Festa dels Gegants. Aquesta activitat es va organitzar l’any passat per primera vegada i va ser un autèntic èxit. A la vesprada, tindran lloc les Olimpíades Cerveseres i la Festa de Quintos i Quintes. Diumenge, tindrà lloc un concurs de paelles i de discjòqueis, en el qual col·laboren els Quintos/es i Bureo’s Morella. La setmana que tindrà una gran varietat d’activitats adreçades a un públic infantil i jove, com “Juguem reciclant”, campionats esportius, l’excursió al castell, el dilluns i el dimarts, el gimcana artístic de Bureo s Morella i el cinema, dimecres, els jocs aquàtics i el taller de cuina que farà Asetmico, el dijous, el 3×3 de bàsquet, divendres, o les eixides en BTT i a peu, de divendres i dissabte. A més, durant tota la setmana tindrà lloc la fase final del Campionat de Futbol Sala “Ciutat de Morella”, que conclourà el dissabte. Durant la setmana, també organitza activitats la Federació de Cases de Joventut del País Valencià, com una vetllada poètica o una exposició d’art.

El final de la Setmana de la Joventut donarà pas a l’agost Cultural (del dia 8 al 16), amb el XXXII Festival Internacional de Música, i les Festes de Sant Roc (del 14 al 23). A més, els últims dies del mes, del 24 al 31, se succeiran activitats diverses per a tots els públics, com conferències, presentacions de llibres, concerts o activitats esportives.

Més informació: