Antonio Algueró deixe el càrrec de regidor a La Freixneda

comarquesnord.cat . La Freixneda . dijous, 30 de juliol de 2015 . 2 comentaris
Etiquetes:

Antonio Algueró, històric del PP de La Freixneda, ha anunciat que deixe el càrrec que ostente de regidor. Així es pot llegir en una circular que s’ha repartit per totes les cases de la vila. Antonio Algueró, que ha estat 17 anys alcalde de La Freixneda i 8 anys més de regidor, ha volgut donar les gràcies a companys, amics i la família durant esta llarga etapa en el món de la política.

A la carta, firmada pel propi Algueró, es pot llegir que “deixo el meu càrrec de regidor a l’ajuntament de La Freixneda, i vull agrair a tot el poble la confiança que ha dipositat en la meua persona i en els diferents equips de govern que han compartit amb mi tants anys de treball i responsabilitat. Algunes d’estes persones ja no estan en natres al poble, però segueixen estan en el meu pensament”.

Algueró li done “les gràcies a Déu per haver-me ajudat i guiat en les responsabilitats de govern, a la vora vostra, en estos casi 17 anys d’alcalde i 8 de regidor, que se m’han fet curts, entregat en cos i ànima, amb devoció i il·lusió per La Freixneda. El nostre poble, el teu i el meu”. A la carta, Algueró vol agrair esta etapa a tot el poble, “però de manera especial a la meua família per la paciència i comprensió que han tingut estos anys”.

En esta missiva també agraeix el paper de funcionaris i treballadors de l’ajuntament, i no amague els resultats de les últimes eleccions. Algueró defense que “per circumstàncies que tots coneixeu, ens veiem apartats de tota responsabilitat municipal. La nostra candidatura va ser la més votada, com ha estat sempre des de 1991, però els interessos personals i el rancor […] s’han aliat per tirar per terra els nostres projectes”.

També creu que estos pactes “donen com a resultat un matrimoni de conveniència dels perdedors amb data de caducitat, perquè no han guanyat mai unes eleccions i crec que no les guanyaran perquè els veïns no els han volgut donar mai la confiança”. Algueró tanque la carta dient que “deixo el càrrec convençut de que es quede un equip de gent molt unit, amb experiència i jove, amb moltes ganes de fer coses”.

Més informació:

/span> comentaris

  1. I no diu per què?

  2. Albert Campos Ortiz enllaç al seu comentari

    Esta be que es vagi,en aquest poble ara es respirarà aire més net, però hauria d’anar-se demanant perdó a tots els veïns per haver endeutat i arruïnat el poble de la Freixneda