El pavelló de Vall-de-roures tindrà coberta nova a finals d’este estiu

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimarts, 4 d'agost de 2015 .
Etiquetes:

La setmana passada es van iniciar les obres de rehabilitació del pavelló poliesportiu de Vall-de-roures. En esta primera fase, que suposarà una inversió total de 131.000 euros, els treballs se centraran en la millora de la coberta i l’eliminació de les humitats. “Vam pensar que la millor opció era començar per la part de la teulada perquè si eliminem les humitats i millorem l’aïllament, evitarem que l’edifici es continue deteriorant a causa d’este problema”, va explicar Carlos Boné, alcalde del poble, que va apuntar que “amb esta primera fase eliminarem el tema de les humitats, millorar molt l’aïllament i inclús tindrem un pavelló en molta més llum natural”.

Actualment, els operaris ja han acabat de desmuntar l’actual coberta i que al final d’esta setmana començaran a instal·lar els nous materials. “Estem contents perquè ja han desmuntat tota la teulada i en uns dies posaran la nova superfície. Porten un bon ritme i pensem que es complirà el termini”, que no és altre que abans que començar el curs “tinguem acabats els treballs”, va concretar Boné. El projecte de rehabilitació integral del pavelló municipal, pressupostat en més de 600.000 euros, s’anirà fent en diferents fases, que com l’actual, es faran als estius per no interferir en l’intens ús del pavelló que té a l’hivern.

Finalment, s’ha de destacar que, encara que l’objectiu de la rehabilitació és tindre unes “instal·lacions dignes”, les millores en l’aïllament tèrmic i l’acústica l’edifici permetran desenvolupar altres activitats, com ara concerts de la Banda de Música o la Fira de la Cervesa en millors condicions. “És evident que si es millore l’aïllament i l’acústica, el pavelló podrà albergar altres activitats que fins al moment no es podien fer allà per les condicions de l’edifici”, va sentenciar l’alcalde. La primera fase del pavelló preveu una inversió de 131.000 euros.

Més informació: