La Cooperativa San Pedro de Queretes presente els seus nous vins ‘Kalun’

comarquesnord.cat . Queretes . dijous, 20 d'agost de 2015 .
Etiquetes:

El passat 30 de juliol el Centre de Visitants del Consorci Patrimoni Ibèric d’Aragó de Queretes va albergar la presentació d’una nova gamma de vins, anomenada ‘Kalun’, de la Cooperativa del Campo San Pedro. Davant d’una trentena de socis de l’entitat, de veïns i restauradors, Alfonso Cardona, gerent de la cooperativa, José Antonio Benavente, gerent del Consorci Patrimoni Ibèric d’Aragó, i l’enòleg Joan Bada, van ser els encarregats de donar a conèixer els tres nous vins.

La gamma ‘Kalun’, nom iber identificat en una estela funerària trobada a Queretes, està formada per tres vins monovarietals, un elaborat amb garnatxa negra i peluda, un altre amb ull de llebre i el tercer amb la varietat syrah. “Vam decidir apostar pels monovarietals perquè creiem que mostren la veritable essència del territori. Són la verema pura i dura. No afegeixen sabors ni es canvie la seua essència. D’esta manera pensem que el consumidor descobreix el vi que realment s’elabore amb les varietats del Matarranya”, va explicar Cardona.

El gerent de Cooperativa del Campo va recalcar que “hem cuidat molt la seua elaboració i s’han aconseguit uns vins joves que són molt rodons en boca, que tenen uns aromes molt equilibrats i que té un retrogust que roman al paladar”. Esta nova gamma de vins “l’hem cuidat molt per poder competir en el sector dels vins de gamma alta en el que estan treballant molts cellers de la zona”, va aclarir el gerent, que va destacar que “els tres vins es podran comprar a un preu de 6 euros a la cooperativa o a la nostra pàgina web cooperativasanpedro.és”.

Més informació: