Moren dos persones en una col·lisió frontal entre un cotxe i un camió a l’alçada d’Híjar

comarquesnord.cat . Híjar . dijous, 20 d'agost de 2015 .
Etiquetes: ,

Un home i una dona de 81 i de 79 anys, respectivament, van perdre ahir la vida en un accident de trànsit a la carretera N-232, al terme municipal d’Híjar. L’accident es va produir sobre les 16.10 hores al punt quilomètric 151 de la N-232. Les víctimes, que eren naturals d’Alcanyís i de Valdealgorfa, viatjaven cap a Alcanyís quan van patir una col·lisió frontal contra un camió. El conductor del camió, natural de Beseit, va poder eixir del vehicle pel seu propi peu, resultant ferit lleu amb una forta contusió a l’abdomen. A l’accident també es va veure implicat un segon turisme, on anaven dos persones, que van ser traslladades en ambulància a l’Hospital d’Alcanyís, igual que el conductor del camió.

A l’accident van acudir un camió d’extinció d’incendis i una furgoneta d’excarceració de l’equip de Bombers del Parc d’Alcanyís. Com bé explicava avui Diario de Teruel, el camió d’incendis va haver d’actuar per apagar les flames del camió afectat, que es va encendre després de l’accident. De fet, es veia una intensa fumarada negra a bastants quilòmetres de distància. Les flames del camió també van afectar uns 1.000 metros quadrats de matoll a la cuneta. Les faenes d’excarceració dels bombers es va allargar durant una hora, i els cadàvers van ser aixecats pel jutge sobre les 18.10 hores. Les víctimes mortals, naturals del Baix Aragó però residents a Saragossa, van morir a l’acte. Els altres tres implicats a l’accident van resultar ferits lleus.

Atestats de la Guàrdia Civil van agarrar les dades necessàries per intentar resoldre les causes de l’accident. Efectius de Trànsit van regular la circulació, desviant-la per la via TE-V-1336 i un camí agrícola perquè la carretera va estar tallada unes quatre hores fins que les grues no van traure els cotxes de la carretera.

Més informació: |