El Vilafranca no pot puntuar al camp de Benassal

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 20 de setembre 2015 .

El C.F. Vilafranca debutava fora de casa a la temporada 2015-2016 a la 2ª Regional, visitant al Benassal en la primera jornada de lliga. El Benassal s’imposava per 2 gols a 0.

Al minut 11 en un llançament de falta, els locals aconseguien l’1 a 0, després de que el Vilafranca disposara d’una ocasió en un llançament de falta de Javi. El Benassal marcava el 2-0 al minut 31 amb un xut ras junt al pal. Al darrer minut de la primera part el Vilafranca va poder escurçar distàncies amb una ocasió de Edo.

A la segona part, el Benassal va saber controlar bé el partit amb el 2-0 al seu favor i el Vilafranca ho va intentar. Aitor va disposar de dues bones ocasions, però no va encertar amb la porteria.

Amb aquest resultat, el Vilafranca ocupa la quinzena posició a la classificació amb 0 punts i el proper diumenge rebrà al camp del Serrito al Vilafamés, rival del Cinctorrà en aquesta jornada.