Morella Singletracks es promociona a la Fira Unibike de Madrid

comarquesnord.cat . Madrid . dilluns, 21 de setembre de 2015 .
Etiquetes: ,

El projecte Morella singletracks continua amb la seva promoció. Aquest passat cap de setmana, la localitat ha participat a la fira més important dins del món de la bicicleta, la Unibike, que tenia lloc a Madrid. Allà, s’ha mostrat l’oferta d’aquest projecte, s’ha donat a conèixer a operadors turístics importants i s’ha difundado la importància de dues proves de BTT que acull Morella i que són un referent a nivell nacional, com l’Enduro Race i la Mediterranean Xtrem.

El regidor de turisme, Jorge García, i el tècnic de Morella singletracks, Pablo Segura, es van desplaçar fins a Madrid. El regidor explica que “la presència de Morella singletracks en aquesta fira tenia dos objectius: donar a conèixer la nostra oferta de BTT i el projecte Morella singletracks i tenir contacte amb pàgines i empreses especialitzades en el sector i que poden difondre el nostre projecte i els tracks” . Per això, valora de forma positiva aquesta presència d’aquest projecte a la fira més important del món de la bicicleta.

El consistori morellà ha realitzat una aposta decidida pel BTT en els últims anys, amb el naixement del projecte Morella singletracks. Aquesta és una iniciativa pionera, que està aprofitant aquesta modalitat esportiva amb un impacte turístic important. Morella té un terme municipal de 400 quilòmetres quadrats de naturalesa, que està intentant aprofitar per a les pràctiques del BTT i el senderisme. Així, els veïns i visitants descobreixen antics camins rehabilitats, que ofereixen panoràmiques amb un gran encant paisatgístic i monumental.

Gràcies a aquest treball, han arribat nombrosos reconeixements dels organitzadors i participants en diferents competicions o excursions. A més, en els dos últims anys s’han organitzat proves de gran rellevància a Morella, que han contribuït a tenir un impacte econòmic molt important i ha promocionar la localitat com a destí BTT. La Mediterranean Xtrem i l’Enduro Race han estat un autèntic èxit en les seves dues primeres edicions i ja preparen la tercera competició en les modalitats per a l’any 2016.

Més informació: |