El conseller de Sanitat manifeste la voluntat de que el nou hospital d’Alcanyís s’adjudique el 2016

comarquesnord.cat . Alcanyís . dijous, 24 de setembre de 2015 .
Etiquetes: ,

El conseller de Sanitat, Sebastián Celaya, ha destacat que el seu departament està fent esforços perquè les obres del nou hospital d’Alcanyís siguen adjudicades al llarg del tercer trimestre de 2016. Ho va fer en una visita a la capital del Baix Aragó, on va assistir al centre de salut i a l’hospital de referència i es va reunir amb l’equip directiu i personal de la zona. Celaya s’ha compromès a mantindre la qualitat del sistema sanitari, a avançar en la prestació d’estos serveis en termes d’igualtat territorial i a fer-ho des de l’àmbit d’allò que és públic.

Una de les infraestructures clau per aconseguir este marc d’igualtat territorial passe per la construcció d’un nou hospital. L’obra de les instal·lacions haurà d’eixir una altra vegada a licitació, després que el passat 15 de setembre el Consell de Govern autoritzés al Servei Aragonès de Salut a la renúncia de la celebració del contracte d’este projecte, abans que fos adjudicat, fundant-se en raons d’interès públic econòmiques, per tal de tornar a iniciar els tràmits que permeten la construcció d’esta instal·lació amb fons i gestió públiques.

De fet, el Servei de Salut va fer efectiva dimarts esta renúncia, i ara s’obre un període d’al·legacions i d’informació a les institucions europees oportunes. Després, caldrà adaptar el projecte a les noves circumstàncies de la zona i a les normatives tècniques. L’objectiu és poder adjudicar les obres en el tercer trimestre de 2016. El conseller de Sanitat també va visitar l’ajuntament d’Alcanyís, on es va reunir amb el seu alcalde, Juan Carlos Gracia, i la corporació municipal. Una trobada de la qual el conseller de Sanitat va destacar l’ànim de col·laboració entre les dos institucions.

Més informació: |