Cinctorres acull la XXII Trobada comarcal de bandes de música del nord de la província

comarquesnord.cat . Cinctorres . dissabte, 26 de setembre de 2015 .
Etiquetes: , , , , ,



Cinctorres ha estat la seu de la XXII Trobada Comarcal de bandes Els Ports/Maestrat amb la participació de sis bandes de música. L’acte començava amb una desfilada de les 6 bandes pels carrers de Cinctorres.

Tres d’elles eixien des del Poliesportiu i les altres tres des de les escoles. Una vegada a la Plaça de l’Església, es faria l’entrada de cadascuna de les bandes. La primera a actuar va ser la Mestre Candel de Morella, que va interpretar el pas doble El Tío Caniyitas de Ricardo Dorado i el Greek Folk Song Suite de Cesarini.
Seguidament pujava a l’escenari la banda de música Santa Quiteria de Tírig, que interpretava el pas-doble “Febrer” de Juan Calatayud i Concerto d’Amore de Jacob de Haan.

La Unió Musical de Vilafranca, tocava en tercer lloc amb el pas-doble “La Primitiva” de Jef Penders i el cinqué moviment de la Simfonía Fantàstica d’Héctor Berlioz.
L’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser interpretava el Ateneo Musical de Mariano Puig i West Side Story de Bernstein.

 

Èxit de la XXII Trobada Comarcal de Bandes a Cinctorres

"Les 6 formacions participants van actuar a la plaça de l’església", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La Unió Musical de Catinenca de Catí, seria la cinquena en pujar a l’escenari i interpretava el pas-doble “Puenteareas” de Soutullo i Ross Roy de De Haan.
Finalment, els amfitrions, la Societat Musical Cinctorrana tancava les actuacions amb el pas-doble “Gallito” de Santiago Lope i El Fantasma de l’Òpera de Andrew Lloyd.
La Societat Musical Cinctorrana ha estat l’organitzadora de la trobada d’enguany i el seu president es mostrava molt satisfet del treball realitzat.

La XXII Trobada de Bandes ha omplit de festa els carrers de Cinctorres. L’any 2016, la Trobada Comarcal tindrà lloc a Catí.

Més informació: | | | | |