El Pena-roja supere el Valderrobres per primera vegada en partit oficial (3-2)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 27 de setembre de 2015 .
Etiquetes: ,

El Pena-roja ja sap que és guanyar al Valderrobres en partit oficial. Ho va fer este cap de setmana en un nou derbi del Matarranya (3-2). Victòria per la mínima després d’una gran primera part dels locals, que van començar molt forts i es van trobar amb un (2-0) al minut 10 de partit. I tot gràcies a la transformació de dos penals. El primer, obra de Julián. El segon, Ian. El col·legiat li va perdonar la roja directa a Lahoz en la falta del segon penal. Els minuts anaven passant i el Valderrobres es va sobreposar a les primeres fuetades del Pena-roja. Encara així, i en una contra, els locals van estar a punt de fer el tercer. La pilota, al poste. A la segona part es va repetir el mateix guió que en els últims instants de la primera. El Valderrobres va buscar un gol que l’ajudés a entrar en el partit. Inclús va canviar el sistema de joc. Però el Pena-roja va estar molt ordenat. En una jugada a pilota parada, el Pena-roja va fer el tercer al minut 74. Ian va transformar de cap. Minuts abans, gol anul·lat al Pena-roja i una altra pilota al pal per als locals. El tercer gol va ferir d’orgull els visitants i el Valderrobres va reaccionar. David va reduir distàncies al minut 75 de cap. I al minut 88, gol de Felipe, que posava emoció (3-2) al partit. Al final, victòria local per la mínima, que va acabar demanant l’hora.

Amb esta victòria, el Pena-roja puge fins a la 7ena posició, sumant 7 punts. De cara a la pròxima jornada, viatge a Massalió. Per la seua part, el CF Valderrobres es manté per la zona baixa sumant 1 punt. La setmana que ve jugarà a casa contra el Valdealgorfa, nou líder de la categoria.