LA FALSA: “Difícil avançar”

Joan Carles Marcobal . 27 de setembre de 2015 .
Etiquetes: ,

Mentre els sectors més recalcitrants de la caverna valenciana segueixen fent demagògia davant la celebració este cap de setmana de les eleccions catalanes, acusant de catalanista i independentista a tots aquells/lles que pronuncien avui, sortir i no diuen creïlla, el nostre país no para de trobar entrebancs en el seu difícil i complicat camí per eixir del pou de la misèria.

A l’amenaça de sanció de 19 milions d’euros per part de la Comissió Europea per manipular el dèficit i que Montoro vol que paguem els valencians, a la també amenaça de tenir que tornar 260 milions d’euros d’ajudes de la Ciutat de la Llum, també per irregularitats en la gestió des d’ací en el seu moment i, més del mateix, possibles irregularitats en l’acord econòmic entre el Consell anterior i l’empresa adjudicatària de la gestió de l’aeroport de Castelló, ara hem d’afegir una altra sanció de sis milions per part de la Unió Europea per la mala gestió de les ajudes agràries des de 2007 i l’ajuda específica d’apicultura de 2011. Suposo que l’esmentada caverna no acusarà de catalanista a la Unió Europea perquè no ho és.

De fet, aquesta Europa amenaça en excloure Catalunya del seu si mentre tolera Hongria, exemple de gestió xenòfoba en la crisi dels refugiats. Pel que fa a Catalunya no paren les advertències de perill: hi haurà ‘corralito’ bancari, l’empresa Pronovias marxarà de Catalunya i, compte!, el que serà pitjor, Tebas ha dit la seua i anuncia que Barça i Espanyol no jugaran la lliga espanyola. Del Nàstic, Girona i Llagostera no s’ha pronunciat.

Més informació: |