Morella prepara un gran espectacle per celebrar el 9 d’octubre

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 6 d'octubre de 2015 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Morella, Comunicacions dels Ports i la Xarxa de Televisions de Catalunya organitzen un gran espectacle per celebrar el 9 d’octubre. Aquest s’emetrà en directe, des de les 22 hores, i comptarà amb actuacions tan rellevants com Aspencat, la Dansa Guerrera de Todolella, un Grup d’Albaes valencianes, bandes de música o a els Dimonis. L’espectacle servirà per donar a conèixer la cultura, festa i tradició de Morella, la comarca dels Ports i la Comunitat Valenciana, en general. L’escenari serà el Convent de Sant Francesc.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “aquest espectacle és una gran oportunitat per gaudir d’actuacions diverses i de gran rellevància i que servirà per mostrar la cultura, tradició i festes de la nostra localitat, comarca i Comunitat”. Per això, el regidor ha convidat a tots els veïns i veïnes de la localitat i de la comarca, així com als visitants que arriben a Morella a que acudisquen al Convent i que gaudisquen de “un espectacle molt complet i difícil de veure en només dia a Morella”. A més, ha agraït “als grups i associacions que participen en l’espectacle per fer posible la difusió del ric patrimoni valencià” i a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya l’aposta per Morella i “la seva contribució a difondre els encants turístics de la localitat”. Cal recordar que aquesta entitat ja va emetre un programa en directe des Morella el passat estiu, que va ser tot un èxit.

El programa de televisió s’emetrà per Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, ETV, EL 9 TV, Empordà TV, Lleida TV, Molins TV, Olot Televisió, Pirineus TV, Canal 10 Empordà, TV Vandellòs, RTV Cardedeu, TAC 12, TV Ripollès, TV Girona, Televisió del Berguedà, VOTV, Vallès Visió, m1tv, teleb, Canal Taronja Anoia, Balaguer TV, TV Costa Brava i El Punt Avui TV.

D’aquesta manera, aquests espais suposen una bona oportunitat per donar a conèixer Morella i una promoció molt interessant, ja que les emissores locals per les quals s’emeten els programes tenen una important audiència.

Més informació: | | |