Ple ordinari d’octubre, aquest dilluns a l’Ajuntament de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 19 d'octubre de 2015 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dilluns el seu ple ordinari corresponent al mes d’octubre, amb diferents qüestions importants a l’ordre del día. S’obri la sessió amb la modificació, si procedeix, de l’ordenança reguladora de la taxa per la gestió dels residus sòlids urbans. Seguidament, l’ordenança de la taxa per a la utilització de instal·lacions esportives i culturals.

Al quart punt, està previst aprovar, si procedeix, la subvenció per a desocupats de l’impost sobre bens immobles de naturalesa urbana, per continuar amb la proposta de dos dies de festa local. Tot indica que seran els díes 16 de maig i 8 de setembre amb les dues festivitats relacionades amb la Verge del Llosar.

A la sessió es dona compte de l’expedient de contractació de l’obra “Tancaments i instal·lacions al gimnàs municipal” i seguidament es dona compte de la finalització de la concessió del servei de camping municipal. A més, des de l’àrea de Festes es dona compte del resultat econòmic de la Comissió de Festes 2015.

El grup Popular de Vilafranca presenta una moció relativa a les funcions del personal de l’Ajuntament i la creació del defensor del Vilafranquí. Amb els Decrets de l’Alcaldia, el Despatx Extraordinari i els precs i preguntes es tanca el ple ordinari d’octubre, que s’ha endarrerit una setmana per la festa del Pilar que va caure en el segon dilluns del mes.

Més informació: | |