Vilafranca no tindrà comissió de festes per al 2016

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 19 d'octubre de 2015 .
Etiquetes: ,

La crida de la regidoria de festes de l’Ajuntament de Vilafranca no ha sorgit efecte i veïns de la localitat i membres de penyes no han respost per presentar-se voluntaris-voluntàries per formar part de la Comissió de Festes del 2016. Després del balanç positiu de les festes d’enguany, es va demanar gent per organitzar les celebracions patronals del 2016 i no ha hagut manera de trobar persones per fer-ho.

Des de l’Ajuntament es van mantenir contactes amb penyes i grups d’amics perquè es facin càrrec d’organitzar les festes de 2016. Finalment, no hi ha ningú que hi hagi donat el pas endavant per lo que, de moment, serà el consistori l’encarregat d’organitzar les properes festes que tot apunta que seran més reduïdes degut a la falta de Comissió. El que sí que es podrà celebrar és el Dia de les Penyes ja que la Comissió de Penyes segueix present.

El Ple d’este dilluns podria tractar el tema ja que un dels punts serà donar compte del resultat econòmic de la Comissió de Festes 2015. Per altra banda, des de Compromís s’ha proposar un debat per repensar les festes de Vilafranca. Des de la formació política han convocat un col·loqui per escoltar opinions sobre la forma de constituir les comissions, el paper de les penyes a les celebracions, si hi han massa dies de festa a l’agost o perquè la gent no vol ser de la comissió de festes. Esta cita tindrà lloc el proper dissabte 24 d’octubre a les 18:30 hores a la Casa Social.

Més informació: |