El Calaceit recupere la senda de la victòria davant d’un Massalió valent (2-1)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 25 d'octubre de 2015 .
Etiquetes: ,

Calaceit i Massalió van protagonitzar este cap de setmana un nou derbi territorial. Un derbi que es va decantar per a l’equip local en els últims instants de partit (2-1). 3 punts més per a un Calaceit que manté la segona posició, disputades 8 jornades. Per la seua part, el Massalió no acabe de tindre la sort de cara, i tot i que fa partits molt complets, s’estan escapant punts per detalls. El derbi va tindre bones ocasions i emoció. Partit que es va posar de cara per al Calaceit gràcies a un gol d’Abdesslam sobre la mitja hora de partit. El gol va donar certa tranquil·litat a l’afició local, que necessitava una alegria després de la derrota contra el Valderrobres de la jornada anterior. El Calaceit va anar pel segon. Però el resultat no es va moure fins a la segona part. A la segona part va arribar l’empat de la mà de Gerard. El davanter del Massalió va aprofitar una de les millors ocasions que va tindre l’equip en tot el partit. Quan pareixia que l’empat no es mouria, va arribar el segon dels locals. Corria el minut 88 de partit. Joan, un dels destacats del partit, va posar el definitiu (2-1). Gerro d’aigua freda per a un Massalió que està fent les coses bé, però que li falte una mica de fortuna.

Amb esta victòria, el Calaceit es manté en la 2a posició, sumant 19 punts. De cara a la pròxima jornada tindrà viatge al camp del Castellseràs, un rival sempre exigent. Per la seua part, el Massalió es manté en la 17ena posició, sumant 5 punts. El pròxim partit el tenen a casa contra un Sportin que sempre done guerra.