El Pena-roja supere La Puebla (3-1) tot i jugar 75 minuts en inferioritat numèrica

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 25 d'octubre de 2015 .

El Pena-roja va sumar este cap de setmana la 4a victòria en 4 jornades a casa en el que portem de lliga. 3 punts més per a un equip que enguany ha fet del seu camp un fortí. I això que este cap de setmana va haver de treballar de valent per endur-se la victòria (3-1). Els primers minuts de partit van tindre de tot. Ocasions, gols i expulsions. Al minut 5, primer gol des de la serra. Obra de Torné en una jugada d’estratègia treta per Julián. El Pena-roja va eixir molt fort, i va fer molt de mal en velocitat. Però l’equip es va quedar amb un jugador menys per la doble groga a Barberán, que va deixar Pena-roja en inferioritat numèrica. Expulsió inexplicable, molt protestada per l’afició local. Pocs minuts més tard, l’àrbitre (que va estar horrorós) va anul·lar un gol legal als locals. Sí que va pujar el del minut 44, obra de Marcos, que va fer molt de mal a La Puebla de Híjar. El rival va entrar tocat a vestidors. Només començar la segona part va arribar el tercer del Pena-roja. Esta vegada va marcar Alberto, gràcies a un excel·lent passe llarg d’Adrián, un dels millors de l’equip local. A partir d’aquí va morir el partit. El Pena-roja va defensar la renda, tot i jugar amb 10 des del minut 15. La Puebla, a base d’insistir, va fer un gol i va tindre dos travessers.

Amb esta victòria, el Pena-roja sume 16 punts i escale fins a la 7ena posició. De cara a la pròxima setmana, interessant partit a casa contra Valdealgorfa en un dels partits més interessants de la jornada.