La morellana Elena Moya treu la seua tercera novel·la

comarquesnord.cat . Londres . diumenge, 1 de novembre de 2015 .
Etiquetes: , , ,

Després de l’èxit de “Les oliveres de Belchite” i “La mestra republicana”, Elena Moya torna al panorama literari amb una història sobre el paper de la dona en les esferes de poder, les dificultats a les quals s’enfronta, la renúncia, el sacrifici i juga a desgranar el veritable significat de l’ambició.

20151101_lacandidata_333En aquesta ocasió la història no s’ambienta al nostre territori sinó que explica les darreres 48 hores d’Isabel San Martín, ministra d’economia, abans de les eleccions que la poden portar a ser la primera presidenta del Govern d’España. Però, està realment el país preparat per a tindre una dona al capdavant de l’executiu?

Amb la protagonista, Moya ret un homenatge a totes les dones triades pels ciutadans que lluiten per defensar el que és just. “Una obra visionària que ens endinsa al món del poder i les finances, i que reconstrueix la personalitat de Victoria Kent, una de les grans dames de la política espanyola, encara incompresa i injustament ignorada”, segon explica Moya a la seua web.

El també escriptor Eduardo Mendoza ha dit de la novel·la que és “una fàbula intel·ligent i amena que es pot fer realitat mentre es llegeix. Brillant! Cal llegir a Elena Moya”.

L’escriptora, d’arrels morellanes, criada a Tarragona i que actualment viu a Londres, ha treballat a prestigiosos mitjans com el diari britànic The Guardian o a l’agència Bloomberg. En els seus inicis va col·laborar amb Els Ports Ràdio i, coincidint amb els 25 anys de l’emissora comarcal, al 2013 va presentar la seua anterior novel·la dins dels actes de l’aniversari en un Cita a Morella.

Més informació: | | |