El Taller d’Ocupació de Morella donarà treballa a dinou persones i començarà abans de finalitzar l’any

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 12 de novembre de 2015 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha rebut la documentació del Taller d’Ocupació que ha aprovat la Conselleria de Desenvolupament Rural per a la localitat. Aquest donarà feina durant sis mesos a un director, un monitor, un auxiliar i quinze alumnes. A més, es contractarà durant un mes, aproxidament, a un altre monitor. Aquest taller treballarà en la neteja i aprofitament forestal de les muntanyes de Vallivana i Pereroles i començarà abans que finalitze l’any. Per això, en els propers dies es donarà més informació sobre la documentació que cal presentar i els terminis.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyala que “la concessió d’aquest taller d’ocupació és una molt bona notícia, perquè portem molt temps demandant-lo i, en els últims anys, l’anterior Consell va deixar perdre els fons europeus d’una manera incomprensible”. Per això, afegeix que “ara es va a ocupar a dinou persones i es va a formar quinze d’elles en línies de treball que poden ser molt importants per al futur, com l’aprofitament forestal”. Finalment, indica que “per aquest Ajuntament, l’ocupació és la gran prioritat i sempre treballarem perquè arriben el màxim nombre de línies d’ajudes per a crear ocupació. Aquest taller, al costat dels que també s’han concedit a Vilafranca i Cinctorres, són molt positius per a l’ocupació a la comarca”.

El Taller d’Ocupació de Morella tindrà un pressupost de 151.000 euros, que prové en gran part de fons europeus i en menor, de la Generalitat Valenciana i dels mateixos ajuntaments. En els últims anys, l’anterior Consell va deixar perdre aquestes ajudes que vénen d’Europa, en no concedir els tallers.

Més informació: |