L’Ajuntament de Morella publica les bases del Taller d’Ocupació de gestió forestal

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 12 de novembre de 2015 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha publicat avui les bases del Taller d’Ocupació de gestió i aprofitament forestal. Aquest començarà abans de finalitzar l’any i els interessats en participar com a alumnes hauran d’estar inscrits en el Centre Servef de Vinaròs en l’especialitat demandada fins al 19 de novembre, mentre que els tècnics tenen de termini per presentar la documentació fins al 24 d’aquest mes. D’aquesta manera, es donarà feina durant sis mesos a un director, un monitor, un auxiliar i quinze alumnes. A més, es contractarà durant un mes, aproximadament, a un altre monitor. Aquest taller treballarà en la neteja i aprofitament forestal de les muntanyes de Vallivana i Pereroles.

Els requisits per poder forma part d’aquest taller com alumnes són tenir més de 25 anys, pertànyer a qualsevol estat signant del Tractat de la Unió Europea, estar inscrit en el Centre Servef de Vinaròs com a demandant d’ocupació no ocupat, manifestar a la demanda d’ocupació que vol formar part de la selecció del Taller d’Ocupació de Morella amb el codi AGAE03ET- Treballs forestals i complir amb els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i aprenentatge. El Servef remetrà una selecció de persones a l’Ajuntament de Morella, que es publicarà al tauló d’anuncis del consistori. Aquestes hauran de presentar la documentació corresponent entre els dies 23 i 25 de novembre.

Per als llocs de director del taller, monitor, professor de reforç i administratiu s’ha de presentar tota la documentació amb els mèrits a l’Ajuntament de Morella fins al dia 24 de novembre. L’oferta de monitor requereix d’estudis relacionats amb l’àmbit agro-forestal. Més informació sobre totes estes ofertes d’ocupació a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Morella.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyala que “la concessió d’aquest taller d’ocupació és una molt bona notícia, ja que ara es va a ocupar a dinou persones i es va a formar quinze d’elles en línies de treball que poden ser molt importants per al futur, com la gestió i aprofitament forestal”. Aquest Taller tindrà un pressupost de 151.000 euros, finançats en la major part per la Unió Europea, i per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Morella.

Més informació: |