Belen Chiloeches parla del tractament dels atemptats a París al Cita a Morella

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 14 de novembre de 2015 .
Etiquetes: , ,

Morella tornava a ser un espai de reflexió sobre temes d’actualitat amb l’inici de la nova programació del “Cita a Morella”. La primera activitat va ser amb la periodista Belén Chiloeches i aplegava menys de 24 hores després dels atemptats de París. Per això, aquest tema i el tractament de les televisions va ser una de les primeres qüestions que es van abordar. Es va destacar que Espanya encara està a molta distància en potència informativa respecte a altres països, principalment en el mitjà televisiu i el que va passar divendres va ser un exemple.

La periodista de Els Ports Ràdio, Anna Querol i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, van introduir l’acte i també es van recordar del que va passar el dia anterior a París.

El Cita a Morella d’este dissabte amb el títol ‘Mitjans de Comunicació: informació o entreteniment’ va tractar també com s’han adaptat els mitjans als nous temps, ficant d’exemples canals com la CNN o el diari The New York Times.

Chiloeches va ser corresponsal de CNN a Estats Units i va treballara Llatinoamèrica o Espanya. Va formar part de l’equip de la CNN que va guanyar dos prestigiosos premis per la cobertura de l’huracà Katrina o de les eleccions presidencials de 2008. Actualment treballa a l’empresa privada en assessorament de comunicació. A més, també va ressaltar la importància d’estar al dia de les noves tecnologies perquè van lligades de forma molt directa amb la comunicació.

Les properes cites seran la converses entre Josep Martí Gómez i la magistrada del Tribunal Suprem d’Espanya, Margarita Robles, i les xerrades del sociòleg Ignacio Urquizu i la presentadora de Catalunya Ràdio, Sílvia Cóppulo. Una proposta impulsada per Comunicacions dels Ports i amb la col·laboració de l’ajuntament de Morella.

Més informació: | |