El Vilafranca no va merèixer la derrota

comarquesnord.cat . Els Ports . dilluns, 30 de novembre de 2015 .

La mala sort es va reunir al Camp del Serrito en la vesprada del diumenge per fer perdre al Vilafranca un partit que va merèixer guanyar. Quan millor jugava l’equip i quasi es cantava el gol, el Xert aconseguia en una de les poques opcions de gol que va disposar el 0-1 definitiu. Per si fora poc, l’arbitratge tampoc va somriure l’equip de Francis Roig, ja que no es van assenyalar com a penal dos mans clarissimes dels defensors del Xert als minuts 27 i 57. La primera part va ser de domini altern, amb poques ocasions de gol i aquest penal molt clar per mans que l’àrbitre no va xiular.

A la segona part el Vilafranca va ser molt superior al Xert i va dominar el partit. Al minut 57, un centre des de la dreta de Pablo Andrés és tallat escandalosament per un defensa amb la ma dins de l’àrea amb la pasivitat arbitral novament com a resposta. L’equip dirigit per Francis Roig comptava amb un bon grapat d’ocasions per marcar, especialment a partir del minut 60. Van ser 10 minuts de domini tot i el gol rondava seriosament la porteria del Xert. Però els visitants, que van comptar amb dos ocasions a la segona part, van aconseguir el 0-1 que es convertia en tota una injustícia al Camp del Serrito.

El Vilafranca ho va intentar fins al darrer instant, però no va ser possible i perd novament al Serrito, esta vegada amb un Xert que aconseguia els tres punts sense haver fet grans mereixements.