Aquest dissabte té lloc la Pujada Vertical al Castell de Morella, amb un acumulat de 244 metres i un desnivell del 12,1%

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 1 de desembre de 2015 .
Etiquetes: ,

El dissabte 5 de desembre arriba la III Pujada Vertical al Castell de Morella. L’eixida de la prova tindrà lloc des de l’Hostal Nou a les 12 hores amb final al capdamunt de la fortalesa morellana, a la Plaça d’Armes. Es tracta d’un recorregut espectacular amb eixida a 837,5 metres d’altitud i l’arribada a 1.062,5 metres. Compta amb un acumulat de 244 metres i un desnivell del 12,1% en el recorregut.

El lliurament de dorsals tindrà lloc a partir de les 10,30 hores a la zona de l’eixida i a partir de les 11 hores, calentament dels corredors participants des de l’Ajuntament pels carrers principals de Morella i l’Alameda. Les inscripcions per a la prova son gratuïtes i es poden fer a l’Oficina de Turisme de Morella (telèfon 964 17 30 32). Un any més, la cursa està organitzada per Comunicacions dels Ports i l’Ajuntament de Morella i col·laboren Carns de Morella, Shedmarks Vilafranca i Cases de Morella.

Si vols participar en la III Pujada Vertical al Castell de Morella, gaudiràs d’una espectacular cursa, per un recorregut únic des de l’Hostal Nou fins a la Plaça d’Armes del Castell de Morella.

Més informació: |