Arriba el Desfile de Moda, una de les cites festives més esperades de l’any als Ports

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 4 de desembre de 2015 .
Etiquetes:

Els alumnes del IES Els Ports de Morella estàn preparant la tradicional desfilada de moda per aquest cap de setmana, coincidint amb el pont de la Purissima. En aquest tradicional event que ja esperen amb ganes tots els joves de la Comarca els alumnes de 2n de batxillerat recauden diners per a acometre el també tradicional viatge de fi de curs. Enguany la festa estarà plantejada de forma més tradicional que en altres edicions:

La preparació de la festa ha sigut dura, ja que han calgut moltes hores d’assaig, que ademés els xics i xiques del IES Els Ports han hagut de compaginar amb les seues respectives obligacions acadèmiques.

Una de les novetats que s’ha vingut desenvolupant aquests ultims anys es la creació d’una associació del desfile, un requeriment legal per a que la festa sigue totalment legal i acorde a la normativa vigent.

El dissabte dia 5 de desembre es viurà un dia de molta activitat al espai firal, amb dos sessions del espectacle que han preparat els joves de Morella.

El desfile de Moda dels alumnes del IES Els Ports és un esdeveniment marcat al calendari. Amb la participació de gent de tota la comarca, el dissabte a les 7 i després a partir de la mitjanit.

Més informació: