Morella viu un gran pont a nivell turístic

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 9 de desembre de 2015 .

Morella ha viscut un pont de desembre multitudinari. Milers de persones s’han decantat per aquesta localitat per passar el pont del 5 al 8 de desembre. Durant aquestes jornades, els hotels han estat al 100% d’ocupació, els pàrquings complets, els restaurants han doblat torns, els principals monuments de la ciutat han registrat rècord d’entrades o l’Oficina de Turisme, més de mil de consultes.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, destaca que “ha estat un gran pont a nivell turístic, ja que milers de visitants han vingut a la localitat cada dia”. A més, afegia que “esperàvem un bon pont, ja que les reserves eren altes, però ha estat encara millor de les previsions que teníem. Els hotels han estat pràcticament al complet, hem hagut d’habilitar més zones d’aparcament perquè s’ha completat el pàrquing municipal, els restaurants han tingut una gran afluència de gent o els monuments han registrat xifres de rècord”. També afegia que “durant el pont hem reforçat l’agenda cultural i turística, amb les activitats de la commemoració dels 750 anys del gòtic, que han suposat un atractiu més per visitar Morella o per enriquir aquesta visita”. Finalment, recordava que “hem de continuar treballant per posicionar a Morella com un destí de qualitat”.

Passat aquest pont, Morella ja mira a les noves activitats i atractius per visitar la localitat en les pròximes setmanes. Demà, la localitat ha organitzat una festa, amb les actuacions de l’Associació Musical Mestre Candel, la Rondalla de Morella, els Gaiteros, la Perkutada, els gegants i cabuts o Dj Ado. Un espectacle que comptarà amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, que s’encarregaran de realitzar un sopar solidari, amb caldet, entrepans i beguda per tres euros. Aquesta festa servirà per celebrar l’èxit de la campanya “un poble bell i bo” de Ferrero Rocher i durant aquesta, es desvetllarà quina és la localitat que ha obtingut més vots. Cal recordar que els finalistes són Morella, Frigiliana (Màlaga) i Torrecilla en Cameros (La Rioja).

Dissabte tindrà lloc un nou “Cita a Morella”, amb la periodista i presentadora de Catalunya Ràdio, Sílvia Cóppulo. Diumenge, cinema amb la pel·lícula “Samba”.

La campanya de Nadal també es presenta com un bon moment per visitar Morella. D’una banda, hi haurà més activitats, que es presentaran la setmana que ve. Aquest any, una de les novetats és la festa de Cap d’Any que s’ha organitzat a l’Espai Firal i que servirà per donar entrada d’una forma diferent al nou any.