La Festa del Comerç dels Ports-Maestrat premia als més destacats de l’any

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 19 de desembre de 2015 .
Etiquetes: , ,

Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella van acollir un any més la Festa del Comerç Els Ports – Maestrat que enguany complia tretze edicions amb gran expectació i presència de molta gent. L’acte central va tenir com a conductora de la cita a la periodista dels Ports Ràdio, Anna Querol, que va donar pas al president d’Asetmico, Joaquim Deusdad, per donar l’inici de l’acte de lliurament de premis.

 

Morella lliura els premis al comerç 2015

"La festa va tornar a estar impulsada per Comunicacions dels Ports", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Tot seguit començava el repartiment dels premis al comerç. El primer va ser el d’establiment en història que va ser per a Calçats Pepita. Va rebre el guardó Pepita que també va deixar unes paraules.

Tot seguit es lliurava el premi a disseny i innovació que va recaure en La Morellana que compta des de fa uns mesos amb un espectacular establiment al carrer Blasc d’Alagó. Dedicava unes paraules Alejandra Vives.

Després va ser el torn del premi a la innovació que va ser per a l’Hotel Rey Don Jaime. Va deixar unes paraules un dels gerents, Daniel Adell.

El darrer reconeixement va ser el de dedicació i esforç que va recaure en Mari Carmen Salvador. La veïna de Morella ha treballat en diversos establiments, destacant els últims anys Jovenivol i Masoveret. Ella mateixa arreplegava el premi emocionada.

L’acte institucional el va tancar l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés.

El final de la Festa del Comerç va ser un sorteig de distints regals al que van optar els que tenien paperetes no premiades amb descomptes de la campanya Compra al teu poble.

Més informació: | |