Telecinco desvetlla en directe el poble més “bo i bonic” pels 25 anys de Ferrero Rocher

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 10 de desembre de 2015 .
Etiquetes: ,

Aquesta nit de divendres 11 de desembre, es desvetllarà quin és el poble més votat en la campanya “bell i bo” de Ferrero Rocher. Serà a través de diverses connexions en directe a Telecinco. És per això, que l’Ajuntament de Morella ha organitzat una festa, perquè des de les 20h. fins a la mitjanit, el Pla dels Estudis registre un gran ambient i participació.

La Mestre Candel, els Gaiteros de Morella, la Rondalla o la Perkutada posaran les notes musicals per amenitzar la vetllada. A més, actuaran els gegants i cabuts i Dj Ado. L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca prepararà entrepans per a sopar, que es vendran a un preu simbòlic i la recaptació es destinarà al Consell de la Solidaritat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha fet una crida a la participació perquè “el divendres serà una nit de festa perquè, independentment del resultat final, les tres localitats escollides per Ferrero Rocher hem guanyat amb aquesta campanya”. Ripollés ha agraït tot el suport rebut perquè Morella puga ser el “poble bell i bo” de Ferrero Rocher. La localitat dels Ports va ser escollida com a finalista, juntament amb Frigiliana (Màlaga) i Torrecilla en Cameros (La Rioja), i aquesta nit es desvetllarà quin poble acollirà la festa del 25é aniversari de Ferrero Rocher, per haver estat la més votada. En qualsevol cas l’impacte mediàtic que ha tingut és el millor premi per a totes tres localitats.

La repercussió d’aquesta campanya es pot observar en algunes xifres de Facebook. MorellaTuristica, ha passat de tenir uns 1.500 seguidors a Facebook, a superar els 3.400 en només dues setmanes. Però és que l’impacte d’algunes publicacions ha estat espectacular. El vídeo que va produir Ferrero Rocher per a Telecinco, en la publicació del 21 de novembre, va tenir un abast de 458.300 persones. Aquest mateix audiovisual també es va penjar el dia 28 de novembre, a la segona setmana de votacions, i va aplegar a 76.000 persones. Des de tota la Comunitat Valenciana, entitats, clubs esportius, associacions, partits polítics, patronats de turisme de diferents indrets i vàries poblacions han donat suport a la candidatura de Morella. Moltes associacions del poble i veïns a títol particular, no han dubtat a animar a tots els seus contactes i coneguts per arribar a més gent. El resultat el coneixerem aquesta nit de divendres, però la valoració de la promoció no pot ser més positiu.

Més informació: |