Al Cinctorrà se li escapa la victòria amb un penal fallat

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 13 de desembre de 2015 .
Etiquetes: ,

El C.E. Cinctorrà i el Peñíscola empataven a 1 gol al Pla de Mig Ull en un partit molt disputat. Primera part amb un Cinctorrà ben plantat al terreny de joc i un Peñíscola que li jugava de tú a tú. Primer temps de poques ocasions de gol en la que la més destacada va ser un relliçó de porter Rubén Traver en una cesió d’un company que per poc li costa un disgut. Amb l’empat a 0 acabava la primera part.

Al minut 5 de la segona part, el Peñíscola en un contraatac feia el 0-1 i poc després, al 55′, el Cinctorrà empatava amb un gol de Mampel. Als darrers instants, al minut 85 el Cinctorrà fallava un penal per mediació de Christian que xutava el pal. Acció polèmica perquè l’àrbitre va pitar falta fora de l’àrea i després penal, davant les protestes visitants. Al temps afegit, un altre penal molt clar a favor del Cinctorrà no va ser xiulat per l’àrbitre.

El C.E. Cinctorrà tancarà l’any 2015 el proper dissabte en la seua visita al camp del Salsadella.