Terminacions i ‘pedrees’ deixen al voltant de 500.000 euros als Ports

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 23 de desembre de 2015 .
Etiquetes: ,

Un dia després del Sorteig Extraordinari de Nadal, és moment de fer balanç i anar cobrant els dècims. Des de l’Administració de Loteries Pastor de Morella durant este dimarts per la vesprada i dimecres han començat a repartir els premis. Esta jornada post-sorteig han estat molts els que han passat per l’Administració per tal de comprovar si els seus dècims estaven premiats. Enguany no hem tingut premis destacats i als Ports ens tenim de conformar amb les terminacions, ‘pedrees’ i reintegraments, el que suposa uns 500.000 euros com confirmaven des de l’Administració de Loteries Pastor que és el punt de referencia als Ports i per a pobles veïns en quant a la venda de loteria.

Entre les terminacions més significativa va estar la de les últimes dues xifres del primer premi. Entre els agraciats, la Penya València CF de Morella que jugava el 06640 el que suposen 120 euros per dècim jugat i 14,4€ per papereta ja que el primer premi va ser el 79140. Altres associacions, entitats i col·lectius de la comarca i pobles veïns també van obtenir algun reintegrament. Una d’elles, la Comissió de Festes d’Olocau del Rei que jugava amb el 83760 pel que es retorna l’invertit en acabar com el primer premi o el Club Taurino de Vilafranca.

Des d’aquesta administració han notat de forma significativa l’increment de vendes en loteria que ha repuntat els últims anys. La propera cita important serà el 6 de gener amb el sorteig de El Niño en la que també hi ha tradició de jugar.

Com cada 22 de desembre, des d’esta administració es viu la jornada amb il·lusió esperant repartir premis importants. Des de Loteries Pastor s’espera amb ganes el 2017 perquè suposarà el centenari de l’administració.

Així que enguany ens tindrem de conformar amb aquests premis de consolació i a falta de sort en aquest camp, el més principal que es sol dir en estes dates, que tinguem salut.

Més informació: |