LA FALSA: “Un nou panorama polític”

Joan Carles Marcobal . 27 de desembre de 2015 .
Etiquetes: , , ,

No cal ni dir que el nou mapa parlamentari espanyol és ben diferent al que estàvem acostumats. Hem d’admetre que han estat unes eleccions diferents de les quals hem d’extraure algunes conclusions també ben diferents: la primera d’elles és la de començar a posar en dubte la idoneïtat de les enquestes, al llarg de massa temps, massa mesos, periodistes i mitjans han estat donant pel sac -parlant malament i prompte- amb les punyeteres enquestes que, com sempre passa, no valen per a res, ni elles en sí mateix ni el treball del CIS ni altres empreses del sector de dubtosa utilitat, per no dir honorabilitat.

Una de les altres conclusions que personalment he extret d’estos comicis és la de poder donar-vos un consell: no se feu mai en la vostra vida polítics, us heu de fer tertulians televisius. Hi ha tants de canals per fer demagògia que sempre hi ha lloc de treball per a un tertulià més, amb l’avantatge que suposa que com a polític us haureu de presentar a unes eleccions i com a tertulià entreu sense oposició. La prova és que Miguel Angel Rodríguez va perdre unes eleccions com a integrant del PP i com a tertulià no li trau el càrrec ni una condemna per injúries ni una altra per alcoholèmia al volant.

Tot val a l’hora d’opinar si és per l’audiència, creem un producte -candidat- que ja ens desfarem d’ell quan ens convingue, els gegants amb peus de fang poden ser titelles lligades dels nostres dits. Gens no m’estranyaria que en cosa de mig any tornem a votar, qui sap si a les paperetes, en compte de les sigles dels partits, estiguen els anagrames dels grups de comunicació.

Més informació: | | |