L’equip infantil del Club Bàsquet Femení Morella es quedava a només un lloc de la Fase Preferent

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 28 de desembre de 2015 .
Etiquetes:

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), ha donat a conèixer els calendaris de la segona fase de la competició en aquesta temporada 2015-2016. Com a gran novetat, cal destacar que l’equip infantil del Club Bàsquet Femení Morella es va quedar a només un lloc de la Fase Preferent, després de quedar en segona posició a la fase de grups.

En aquesta fase es classificaven els sis millors segons classificats del total de catorze grups, quedant l’equip infantil del C.B.F. Morella a la setena posició. Després de conèixer la renúncia a jugar aquesta fase per part d’un dels equips classificats, el club morellà es va posar ràpidament en contacte amb la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) per certificar que ocuparía aquest lloc si finalment es retirava aquest equip.

La Federació de Bàsquet va comunicar que efectivament així era i confirmava al Club Bàsquet Femení Morella infantil com a classificat per a la Fase Preferent. D’aquesta manera l’equip aconsegueix el seu objectiu principal de la present temporada i aconsegueix ser un dels millors 32 equips infantils de la Comunitat Valenciana.

Més informació: